dimecres, 17 d’abril del 2013

SANT JORDI JA ÉS AQUÍ















Durant la setmana vinent per celebrar la diada hem organitzat diverses activitats:

Intercanvi de llibres
Com ja anem fent els darrers anys, tots els cursos destinarem una estona al llarg de la setmana per intercanviar-nos contes i llibres. És per això que cada alumne/a cal que porti com a màxim aquest divendres 19 un conte o un llibre en bon estat.

Venda de roses
Per segon any consecutiu, els alumnes de 6è muntaran 2 parades de venda de roses (1 al davant de l’escola durant l’horari lectiu, i l’altra a la pl. Granollers, 5 a partir de les 8 del matí)

Visita a les paradetes
Alguns cursos durant el dilluns 22 i el dimarts 23, aniran a la plaça Santa Anna per veure les parades de llibres i d’altres visitaran la biblioteca Pompeu Fabra.

Parada de venda de llibres
Un any més les famílies que formen part de la comissió de la biblioteca organitzaran una parada de llibres davant de l’escola a partir de les 16:30h dijous 18, divendres 19, dilluns 22 i dimarts 23.

Exposició dels treballs realitzats
Al llarg d’aquests dies cada curs s’ha fet expert aprofundint en algun tipus de coneixement relacionat amb Sant Jordi que exposarem a l’entrada de l’escola durant el dilluns 22 a partir de 12:30h i el dimarts 23 de 9h a 16:30h perquè les famílies també en pugueu gaudir, i el dimecres 24, dijous 35 i divendres 26 l’exposició es traslladarà al gimnàs.

Contacontes
Enguany al llarg de la setmana seran alguns/es mestres els encarregats de passar per les aules per explicar contes infantils, de fantasia, d’aventures, de por, d’intriga...

Mestres de l’escola 

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada