dimarts, 3 de juny del 2014

Visita Xarxa d'Escoles que Aprenen



El passat dijous 22 de maig, més d’un centenar de Mestres ens vam trobar a l’escola Antonio Machado en el marc del treball que fem a la Xarxa d’Escoles que Aprenen (Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona).


La Xarxa ens havia demanat que compartíssim la reflexió que estem fent sobre com aprenen els nens i els processos potents que procurem generar a les aules. I que parléssim sobre com entenem el rol dels mestres, i quin és el marc d’idees que ens ajuda a prendre decisions de forma col·lectiva.


Ens va fer molta il·lusió poder compartir aquestes reflexions i el treball que fem a l’escola i a les aules amb tants professionals amb els que compartim la passió i les ganes de repensar la nostra feina.

Agraïm a totes les persones que van venir el seu interès i les seves aportacions que ens ajuden a seguir creixent com a escola.


Aquí us deixem algunes imatges de la visita. Veureu que hi ha càmeres de TV3, ja que s’està preparant una notícia sobre la Xarxa; per això dies abans i el mateix dijous es van enregistrar alguns moments de la vida de l’escola i de la trobada professional. 


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada