dijous, 20 de febrer del 2014

Espai Familiar

ETS EXPERT/A EN ALGUNA COSA? 

T’agrada molt fer…?, 
voldries aprendre….?, 
doncs sabem la manera!!! 



Disposem d’un ESPAI A L’ESCOLA per poder realitzar i COMPARTIR TOT TIPUS DE TALLERS I ACTIVITATS. Està ubicat al costat del menjador i, amb ell, l’AMPA i la direcció del col·legi pretenem afavorir lligams i vincles entre les famílies (pares, mares, avis, tiets…), conèixer-nos millor i passar bones estones entre totes les persones que participem de la comunitat educativa. Aquest espai l’anomenem “Espai Familiar”.

Des de la Comissió Espai Familiar de l’AMPA us anirem passant circulars informatives i penjarem cartells a l’escola sobre els tallers que vagin sorgint. Tot el que se us ocorri és vàlid i enriquidor: tallers de manualitats, de cuina per a nens, de pastissos, de lectura, fotografia, de costura, de ball, pintura,... el que vulgueu!

Podeu descarregar-vos el PDF per omplir amb la vostra proposta i ficar-la la bústia de l’AMPA, donar-li a la Raquel (la coordinadora de menjador i extraescolars, escriure’ns un correu a ampaescolaantoniomachado@gmail.com, també podeu escriure a aidylrl@gmail.com (Lydia) i aura_08@hotmail.com (Aura) o mitjançant la pàgina de Facebook de l’Escola. Nosaltres ens posarem en contacte amb vosaltres per acabar de lligar el taller o per trobar l’expert entre l’escola.

De moment, ja tenim dos tallers en marxa! Aviat penjarem un cartell a la porta principal de l’escola amb informació detallada de cada curs perquè us hi pugueu apuntar:


FEBRER

Taller d’Iniciació a la Decoració de Cupcakes, de la mà d’Esther Crespo. Dimecres 26 de febrer, de 16:30h a 18:00h (material inclòs).



















MARÇ

Figures i objectes amb velcro de colors, de la mà de Sonia Herrera. Dia: Divendres 14 de març, de 15:30 a 16:30h (material inclòs).






Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada